IT Consultancy
Oracle e-Business Suite, Oracle Fusion, APEX, Mendix

Webdesign

Blok Webdesign

Blok Webdesign is een onderdeel van Jolie IT en verzorgt het ontwerp en de bouw van websites. Wilt u een website laten maken maar heeft u geen verstand van HTML, CSS, PHP en andere programmeertalen? Blok Webdesign bouwt voor u de website die aan uw eisen voldoet, zorgt ervoor dat het ontwerp van uw website volledig past bij de huisstijl van uw bedrijf en zorgt er daarnaast voor dat de website technisch goed in elkaar steekt. Wilt u zelf tekst of afbeeldingen kunnen toevoegen aan uw website? Ook dat is mogelijk met behulp van een CMS die wordt geleverd bij uw website. U kunt uw website ook door Blok Webdesign laten onderhouden.

Blok Webdesign is een kleine onderneming en daardoor kunnen websites tegen een aantrekkelijk tarief worden gebouwd. Omdat iedere website anders is, kan Blok Webdesign vooraf een offerte maken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De term 'responsive webdesign' is de laatste tijd erg populair en is iets waar rekening mee moet worden gehouden bij het bouwen van een website. Wat betekent 'responsive webdesign' precies? Het betekent dat de website op ieder apparaat goed leesbaar is, zowel op een tablet, smartphone als op een desktop monitor. De website past zich automatisch aan op basis van de schermresolutie die een bezoeker van de website gebruikt. Voor het laten maken van een responsive website is een bepaalde kennis nodig. Bij Blok Webdesign is het mogelijk om complete responsive websites te laten ontwikkelen.

Voor meer informatie, ga naar www.blokwebdesign.nl

Contact

E: info@jolie-it.nl
T: 0031 (0)6 348 384 28

Blog: jolie-it.blogspot.com
linkedin